Kategorier
Löpning

Ston Wall Marathon

Direkt när jag hörde talas om det här loppet blev jag nyfiken, det lät som ett både spännande och vackert lopp i en liten by i Kroatien. Loppet går bland annat uppe på den enorma stadsmur som en gång i tiden skyddat staden mot fiender, vilket i kombination med trettiogradig värme kändes som en utmaning.

Väl framme i Ston upptäckte jag att loppet vara betydligt mindre än jag anat, totalt startade 25 löpare i marathondistansen.

Det var ungefär så tufft som jag trodde, värmen och alla höjdmeter tärde på krafterna och jag var rejält slut när jag gick i mål, i 32 graders värme och stekande sol.

Jag kom sexa, vilket alltså gör detta till min enda topp-tio-placering i en mara någonsin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *